Poniedziałek - 19.03.2018 |
---|
ŚNIADANIE
KLUSECZKI LANE NA MLEKU, KANAPKI Z PASZTETEM DROBIOWYM HERBATA Z CYTRYNA, BANAN. OBIAD ZUPA JARZYNOWA, MAKARON Z SOSEM JOGURTOWO-TRUSKAWKOWYM. KOMPOT OWOCOWY, MARCHEWKA TARTA, JABŁKO. |
Wtorek - 20.03.2018 |
---|
ŚNIADANIE
BUŁECZKA Z POLĘDWICĄ SOPOCKĄ, HERBATA RUMIANKOWA, GALARETKA. OBIAD ŻUREK Z JAJKIEM – ½ NA PORCJĘ, ZIEMNIAKI + SCHAB GOTOWANY + SOS BIAŁY CZOSNKOWY, SELER Z JABŁKIEM. ZUPA FASOLOWA, KASZA GRYCZANA + POTRAWKA DROBIOWO- PIECZARKOWA, OGÓREK ZIELONY, POMARAŃCZA. |
Środa - 21.03.2018 |
---|
ŚNIADANIE
MLEKOŁAKI, KANAPKI Z PASTA Z MAKRELI WĘDZONEJ, HERBATA RUMIANKOWA, GRUSZKA. OBIAD ROSÓŁ Z MAKARONEM ZIEMNIAKI + ZRAZ ZAWIJANY + SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ, PAPRYKA, OWOCE. |
Czwartek - 22.03.2018 |
---|
ŚNIADANIE
PARÓWKA Z SZYNKI NA GORĄCO, PIECZYWO MIESZANE, NEKTAR BANANOWY, JOGURT MLECZNY. OBIAD ROSÓŁ Z MAKARONEM ZIEMNIAKI + ZRAZ ZAWIJANY + SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ, PAPRYKA, OWOCE. |
Piątek - 23.03.2018 |
---|
ŚNIADANIE
DROŻDŻÓWKA Z NADZIENIEM(OBNIŻONA ZAWARTOŚĆ CUKRU),KAKAO. OBIAD KRUPNIK ZABIELANY, ZIEMNIAKI + PALUSZKI RYBNE FROSTA + WARZYWA Z WODY, POMIDOR, KIWI. |